Haberler

  • 26 Aralık 2012

REKTÖRÜMÜZ, İSTANBUL'DA SİVASLI İŞADAMLARIYLA BULUŞTU

      Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, İstanbul’da Sivaslı İşadamları Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

     Hafta sonu düzenlenen kahvaltıya Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Milletvekili Ali Turan, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz,Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, STSO Başkanı Osman Yıldırım, Sivaslı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İsmail Gülle, eski emekli İkinci Ordu Komutanı Edip Başer, Sivaslı işadamları ve dernek üyeleri katıldı.

    Kahvaltı programında yapılan konuşmalarda, Cumhuriyet Üniversitesi’nin Sivas'ın gelişimi için öneminden bahsedilerek, üniversitenin gelişmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz burada yaptığı konuşmada Sivas’ın gelişmesi konusunda herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirterek, “Sivas için yapılacak en doğru çalışmalardan biri Cumhuriyet Üniversitesi’nin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik olmalıdır. Çünkü; üniversitemizin kalkınması ve gelişmesi sadece Sivas için değil, ülkemiz içinde büyük önem arz etmektedir. Sivaslı İşadamları Derneği bu konuda gerekli girişimleri başlatarak Sivaslılarla Üniversite yöneticilerini bir araya getirme görevini üstlenmiştir. Bizler de bu konuda Sivas Platformu’nun üniversitemizin gelişmesine yönelik çalışmalarına her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

     Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ise yaptığı konuşmada Cumhuriyet Üniversitesi’nin Sivas ve ülkemiz için öneminden bahsetti. Rektör Prof. Dr. Kocacık, öğretim üyeleri tarafından hazırlanan projelerin işadamlarının desteğiyle daha başarılı sonuçlar doğuracağını ifade etti. Konuşmaların ardından Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, işadamlarıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, üniversitede önümüzdeki aylarda hayata geçirilecek projelerle ilgili istişarede bulundu.

26

Aralık

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B