Haberler

  • 25 Aralık 2012

PROF. DR. GÜLER, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

PROF. DR. GÜLER, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Cumhuriyet Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Raif Güler için Fen Fakültesi önünde tören düzenlendi.

1998-2004 yılları arasında Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı yapan Kimya Bölümü emekli öğretim üyesi 61 yaşındaki Prof. Dr. Raif Güler, dün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Cumhuriyet Üniversitesi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Prof. Dr. Raif Güler için Fen Fakültesi önünde tören düzenlendi.

Törene Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, STSO Başkanı Osman Yıldırım, Genel Sekreter Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu, fakülte dekanları, ailesi, mesai arkadaşları ve öğretim üyeleri katıldı.

Törende konuşan Güler’in mesai arkadaşı Prof. Dr. Mehmet Akçay, Güler’in ne kadar memleket sevdalısı bir insan olduğundan bahsederek, “Raif bir babaydı ve bir kardeşti. Dürüst, onurlu bir insandı. Kendisine rahmet diliyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ise törende yaptığı konuşmada, 1982 yılında Sivas’a gelirken Raif Güler, eşi ve çocuklarıyla birlikte geldiklerini belirterek, “Aynı fakültede üniversite için çaba gösterdik. Sevgili arkadaşım ve dostuma Allah’tan rahmet, eşine ve yakınlarına sabır diliyorum. Allah bir daha yakınlarımızın acılarını bizlere yaşatmasın” dedi.

 

25

Aralık

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B