• 18 Nisan 2010

Mermer İşletmeciliği Ele Alındı

Mermer  İşletmeciliği  ve   Mermer,  Üniversitemizde   ele   alındı.  Üniversitemiz   Sivas  Meslek  Yüksekokulu  Maden  Teknolojileri Bölümü  tarafından  düzenlenen  Panele, Sivas   Meslek   Yüksekokulu  Müdür  Yardımcısı  Öğretim   Görevlisi   Lütfi  Akkuş,  Maden Teknolojileri   Bölümü   program   koordinatörü   Yrd. Doç. Dr.  Hülya  Kurşun,  Mermer   İşletmesi   yöneticileri,  Öğretim  üyeleri   ve  öğrenciler  katıldı.  Yüksekokulumuz   konferans   salonunda  gerçekleşen   panelde,  Emmioğlu   Mermer  ve   Madencilik  İşletmeleri yöneticileri  tarafından, mermer  türleri   ve  maden   yatakları  geniş   kapsamda  ele  alınarak, Ülkemizde   mermer   İşletmelerinin  ülke ekonomisine   katkıları  ve  çalışmaları  hakkında   bilgiler  aktarıldı.