Haberler

  • 24 Aralık 2012

HAFİK’TE "DIŞ TİCARETTE LOJİSTİĞİN GELİŞİMİ VE YEŞİL LOJİSTİK" KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksek Okulu Genç Girişimciler Kulübü tarafından "Dış Ticarette Lojistiğin Gelişimi ve Yeşil Lojistik" konulu bir konferans düzenlendi.
Hafik Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen konferansa Hafik Belediye Başkan Vekili Rahmi Soğancıoğlu, Hafik Kamer Örnek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
Konferansta konuşan Kulüp Başkanı Müslime Sözen, konuşmasında "Yeşil lojistik, daha çevreci bir taşıma sistemi geliştirmek, çevre kirliliğini engellemek ve kaynak kullanımını azaltmak için ileri lojistik teknolojileri oluşturan ve bunları lojistik faaliyetlere uygulayan bir lojistik çeşididir" şeklinde konuştu.
Yrd. Doç. Dr. Çağatay Karaköy ise "Lojistik sadece ulaşımdan ibaret değildir. Üretimden tüketim sürecine kadar her aşamada yer alan bir süreçtir. Ulaşım sadece bunun bir safhasıdır. Günümüzde lojistiğin artan önemi, yeşil lojistik kavramını da ortaya çıkarmıştır. Doğayı ve çevreyi korumak adına üretimden pazarlamaya kadar bütün aşamalarda doğanın, çevrenin ve tüketicilerin merkeze alınarak korumasını amaçlar" şeklinde konuştu.

24

Aralık

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B