• 20 Aralık 2012

ZARA’DA “KARİYER VE GİRİŞİMCİLİK” ZİRVESİ YAPILDI

Cumhuriyet Üniversitesi Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksek Okulu’nda, “Kariyer ve Girişimcilik” zirvesi düzenlendi.
Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Zara Kaymakamı Yavuz Akyol, Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nabi Soysal, Marka Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kaplan, işadamı Ünal Karaca, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Erdem Çoşkun İş Kur’un tanıtımını, Öğretim Görevlisi Fuat Çamlıbel Girişimcinin Özelliklerini ve KOSGEB desteklerini, Halis Kaplan Tüketici Alışkanlıklarını, Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman Ülkemizdeki Kadın Girişimciliğini, Ünal Karaca Marka Kültürünün Nasıl Oluşturulacağını ve son olarak Mustafa Er ise Girişimciliğin Sırlarını öğrenciler ile paylaştı.
Panel, Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Cumhuriyet Üniversitesi tarafından katılımcılara plaket takdim edilmesi ile sona erdi.

Aralık