• 22 Nisan 2010

Rektörlük Makamına 8. Sınıf Öğrencisi Öznur Güler Oturdu.

23   Nisan  Ulusal   Egemenlik   ve  Çocuk   Bayramı   etkinlikleri   kapsamında   Sivas   Lütfü    Abay   İlköğretim  Okulu   8. sınıf   öğrencisi   Öznur  Güler,  Üniversitemiz   Rektörü    Prof. Dr.  İlyas   Dökmetaş’ın   makamına   oturdu.  Okul   Müdürü  Selahattin   İnce’nin  de   eşlik   ettiği   ziyarette   (temsili)   Rektör   Öznur  Güler,  Üniversite   ile   ilgili   projelerini   anlattı.  Öğrencilerin  Yemek   ve   ulaşım   sorunlarını   ele  alınması   gerektiğini   aktaran   (temsili)   Rektör   Güler,  Üniversitemiz   ve   Sivas   arasındaki    bağların kuvvetlendirilmesi  ve  işbirliğinin   arttırılması   gerektiğini   belirtti.  Üniversitemiz   Rektörü   Prof. Dr.  İlyas  Dökmetaş   ise,  Cumhuriyet   Türkiye’sin de   yaşamaktan  dolayı  mutlu   olduğunu   ifade  ederek,  (temsili)   Rektör   Güler’in   istek   ve   görüşlerini   alarak,  Öğrencilerin,  ulaşım   ve   yemek   problemlerini   göz   önünde   bulundurduklarını   ifade   etti.  Önümüzde  ki   dönemde   Öğrenci  Yurtlarının  arttırılması   için  çalışmalar   başlatacaklarını   belirten   Dökmetaş,  tüm   çocukların   23  Nisan   Egemenlik   ve  Çocuk   bayramını  kutladı. Rektör   Dökmetaş,  Lütfü   Abay   İlköğretim  Okulu  öğrencileri,   Mehmet   Ali  Söyler,  Hale   Çevik   ve   Öznur  Güler’e   çeşitli   hediyeler   takdim etti.