• 18 Aralık 2012

REKTÖRÜMÜZE ZİYARETLER SÜRÜYOR

Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Seyfullah Süner ve Cumhuriyet Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Topluluğu Başkanı Kerim Göker, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

İlk ziyareti yapan Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Seyfullah Süner, sendikalarında yapılan seçimler sonrasında yeni oluşan yönetimi Rektör Prof. Dr. Kocacık’a tanıtarak, sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Süner ve beraberindeki heyete yeni görevlerinde başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Kocacık, sendikaların önemine vurgu yaptı.

Cumhuriyet Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Topluluğu Başkanı Kerim Göker ise ziyaretinde yarın düzenlenecek olan Türk'ün Mankurtlukla İmtihanı adlı konferans hakkında bilgi vererek Rektör Prof. Dr. Kocacık’ı konferansa davet etti.

Üniversite öğrencilerinin düzenlediği etkinliklerin önemine değinen Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel anlamda gelişmeleri açısından bu tür etkinlikler önemli. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Aralık