• 16 Aralık 2012

ÜNİVERSİTEMİZİN, STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Cumhuriyet Üniversitesi'nin 2014-2018 Stratejik Planının hazırlanması için oluşturulan Komisyon çalışmalarına başladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Başkanlığında toplanan Stratejik Plan Komisyonu üyelerine, Kalkınma Bakanlığı Uzmanı Dr. Volkan Erkan, çalışmanın hazırlık safhası hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Cumhuriyet Üniversitesi'nin 4  yıllık stratejik plan alt yapısının ele alındığı toplantıya Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ta katıldı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi'nin 4 yıllık stratejisine ilişkin önemli ayrıntılar paylaşarak, "Üniversitemiz ile şehir ve sanayimizi bütünleştireceğiz. bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Yeni araştırma merkezlerimizin de açılmasıyla bütünleşmek için gereken en önemli adımları atmış olacağız" dedi.

Aralık