Haberler

  • 14 Aralık 2012

“SİVAS – ANKARA YÜKSEK HIZLI TREN PROJESİNİN SEKTÖREL ETKİ ANALİZİ PROJESİ”

Sivas-Ankara Yüksek Hılzı Tren Projesi’nin Sektörel Etki Analizi Projesi’ni gerçekleştiren Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ahmet Şengönül, Yrd. Doç. Dr. Ali Rıza İnce ve Öğretim Görevlisi Fuat Çamlıbel, Rektör Kocacık'ı makamında ziyaret etti.
ORAN Kalkınma Ajansı, Sivas Valiliği ve Sivas Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin desteklediği Sivas-Ankara Yüksek Hılzı Tren Projesi’nin Sektörel Etki Analizi projeyi Cumhuriyet Üniversitesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Ahmet Şengönül, Yrd. Doç. Dr. Ali Rıza İnce ve Öğretim Görevlisi Fuat Çamlıbel gerçekleştirdi.
Hazırladıkları Sivas-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi’nin Sektörel Etki Analiz Raporu'nun ele alındığı kitabı Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’a hediye eden heyet adına konuşan Öğretim Görevlisi Fuat Çamlıbel, projenin Cumhuriyet Üniversitesi tarafından ORAN Kalkınma Ajansına yapılan ilk proje olduğunu belirterek, “Böyle bir ilke imza attığımız için mutluyuz. Bu projede, Sivas’a Yüksek Hızlı Trenin gelmesinin özel ve kamu sektöründe nasıl algılandığı yani sosyal algısının nasıl olduğunu, sektör bazında ekonomik analiz yapılarak sektörlerin nasıl etkileneceğini ve son olarak ise Yüksek Hızlı Tren ile birlikte Sivas’taki sektörlerin SWOT Analizi sayısal olarak değerlendirdik” dedi.
Rektör Prof. Dr. Kocacık ise heyete sürdürdükleri çalışmaların üniversite adına olumlu olduğunu belirterek, projelerde yer alanlara başarılar diledi.

14

Aralık

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B