• 14 Aralık 2012

OTİSTİK ÇOCUKLAR EĞİTİMİ MERKEZİ OKUL’DAN, REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı ve Müdürü İsmail Ayhan ile Okul Aile Birliği yöneticileri Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette okul hakkında Rektör Kocacık'a bilgi veren Ayhan, çocukların yaşadığı zorlukları dile getirerek “Üniversite ile okulumuz arasındaki işbirliği yapılması bizim için önemli. Çocuklarımızın gelişimleri açısından su son derece önemli ve bu doğrultuda Cumhuriyet Üniversitesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ndan otistik çocuklarımızın faydalanmalarını için bizlere yardımcı olmanızı bekliyoruz” dedi.
Otistik çocukların eğitimlerinin önemine değinen Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Bizden talep ettiğiniz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nu otistik çocuklarımızın kullanmalarına olumlu bakıyorum. Bu çocuklarımızın gelişimlerine ve eğitimlerine katkıda bulunmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Havuzumuzun genel durumuna bakalım gerekli şartları ayarladıktan sonra yeni bir görüşme yapabiliriz” dedi.

Aralık