• 13 Aralık 2012

İL AFET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Sivas İl Afet ve Acil Durum İl Müdürü Nazif Ekinci ve beraberindekiler, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Sivas İl Afet ve Acil Durum İl Müdürü Nazif Ekinci, Müdürlüğün çalışmalarından bahsederek, “2001 yılında kurduğumuz Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'ne Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri büyük destek ve katkılarda bulundular. Vermiş olduğumuz eğitimlerde 500'e yakın balık adamı yetiştirdik. Bunların yine büyük kısmı Üniversite öğrencileri” dedi.
İnsanların, acil durum ve afetlerle her zaman karşı karşıya kalabileceğini dile getiren Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, “Afetler konusunda insanlarımızın bilinçli hareket etmesi gerekir” dedi. Üniversite öğrencilerinin sportif anlamda güzel çalışmalara katılarak güzel işler yaptıklarını sözlerine ekleyen Rektör Prof. Dr. Kocacık, Müdür Ekinci ve beraberindekilere ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Aralık