• 12 Aralık 2012

ERDEM'DEN, REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürü Tanzer Erdem, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.
Cumhuriyet Üniversitesi’nde düzenlenecek olan "Üniversite, Sanayi ve Teknokent İşbirliği Konferansı" öncesinde Rektör Prof. Dr. Kocacık'ı ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürü Tanzer, program hakkında bilgiler vererek konferansın Sivas ve Üniversite için önemini dile getirdi.
Üniversite - Sanayi işbirliği için her konuda yoğun çalışmaların devam ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Üniversitemizde çok önemli adımlar atılıyor. Bu tür programların Cumhuriyet Üniversitesi için ne kadar önemli olduğunun bilincinde çalışmalarımız sürüyor” dedi.
Rektör Prof. Dr. Kocacık programa Sivas halkı ve Üniversitede görev yapan akademik, idari personel ile öğrencileri davet etti.

Aralık