• 12 Aralık 2012

ÜNİVERSİTELER ARASI HENTBOL MÜSEBAKALARI BAŞLADI

Üniversitelerarası Hentbol 2. Lig Grup Birinciliği karşılaşmaları Cumhuriyet Üniversitesi’nde başladı.
Cumhuriyet  Spor Salonu'nda Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı ve Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen müsabakalara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okay Bulut, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil, Üniversite Sporları Federasyonu Gözlemcisi  Hasan İnan, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Halil Taşkın, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
8 Üniversitenin katıldığı karşılaşmalar öncesinde düzenlenen açılış töreninde Seremonide konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okay Bulut, turnuvanın zevkli, güzel ve başarılı geçmesini temenni etti.
Konuşmaların ardından başlayan karşılaşmalarda Cumhuriyet Üniversite ile Malatya İnönü Üniversitesi Erkek Hentbol Takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Cumhuriyet Üniversitesi 35-14 kazandı.

Aralık