• 10 Aralık 2012

ÖĞRENCİLERİMİZ, SOSYAL ETKİNLİKLERE BAŞLADI

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü, fakülte ve meslek yüksek okullarında eğitim öğrenim gören öğrencilerine yönelik sosyal ve kültürel gezi projesini hayata geçirmeye başladı.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından desteklenen etkinlik kapsamında Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksek Okulu öğrencileri hafta sonu Sivas’a gelerek çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere katıldı. Üniversite ile anlaşmalı olan özel bir sinemada “Evim Sensin” adlı filmi izleyen Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, daha sonra Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi’ni gezdi. Sivas’ta bulunan tarihi ve kültürel yerleri de gezen öğrenciler, yenilen yemeğin ardından ilçeye hareket etti. Etkinlikler diğer fakülte ve meslek yüksekokullarının katılımıyla ilerleyen günlerde devam edecek.

Aralık