Haberler

  • 07 Aralık 2012

ÜNİVERSİTEMİZ İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

  Cumhuriyet Üniversitesi’nin gelişmesi ve tanıtımına yönelik olarak hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi için istişare toplantısı düzenlendi.
      Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Işık Yılmaz, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Amirov, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu, Dış İlişkiler Birim Koordinatörü Prof. Dr. Birhan Yılmaz ve Milletvekili Mesude Nursuna Memecan’ın danışmanları ile öğretim üyeleri katıldı.
     Prof. Dr. Mehmet Ali Akpınar, Prof. Dr. Ulvi Ulusoy, Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Doç. Dr. Bektaş Tepe ve Yrd. Doç. Dr. İbrahim Can 'ın  proje sunumlarının ardından,  toplantıda konuşan Milletvekili Mesude Nursuna Memecan, Üniversitenin tanıtımı ve gelişmesi için hazırlanan tüm projelere kamu kuruluşları ile özel sektörden destek sağlayacağını söyledi. Cumhuriyet Üniversitesi’nin savunma sanayi, sağlık ve ekoturizm alanlarında markalaşması için her türlü çalışmaya destek olacağını ifade eden Memecan, “Şehrimizin gelişmesi Üniversitemizin gelişmesinden geçiyor. Biz de bu konuda elimizden ne geliyorsa destek olacağız” dedi.
  Milletvekili Memecan’a teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Vekilimiz bizlere her konuda destek oluyorlar. Üniversitemizin gelişip büyümesi için bizlere vermiş oldukları katkıdan ötürü kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 
İstişare toplantısı ilerleyen günlerde tekrar yapılacak.

 

07

Aralık

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B