Haberler

  • 07 Aralık 2012

MÜHENDİS VE MÜTEAHHİT ODALARINDAN, REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

 Sivas İnşaat Müteahhitleri Derneği (SİMDER)  ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanları Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

  İlk olarak İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sami Arifer ve yönetim kurulu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı ziyaret ederek odalarının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Arifer, Üniversite içerisinde yapılacak olan yeni binalar konusunda oda olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, İnşaat Müteahhitleri Derneğinden  yeni binaların yapımı konusunda destek almaktan mutluluk duyacaklarını dile getirerek, Arifer ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 
HARİTA VE KADASTRO MÜHENDİSLERİ ODASI ZİYARETİ
 Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Vedat Çirağ, Fatma Çamuroğlu, Cumhuriyet Üniversitesi Geomatik Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fatih Boyraz ve öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Önder Gürsoy, Rektör Prof. Dr. Kocacık’ı ziyaret ederek Üniversitenin güncel haritasını hediye etti.
Harita üzerinde bir süre inceleme yapan Rektör Kocacık, Oda Başkanı Çirağ ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. 
 

07

Aralık

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B