Haberler

  • 06 Aralık 2012

ZARA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEK OKULU’NUN TAPUSU ÜNİVERSİTEMİZE TESLİM EDİLDİ

    Cumhuriyet Üniversitesi Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksek Okul Binası düzenlenen tören ile Cumhuriyet Üniversitesi’ne devredildi.
     Zaralı Sanayici ve İşadamları Derneği (ZASİAD) ve İşadamı Veysel Dursun’un işbirliği ile yaptırılan Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksek Okul Binasının devir teslim törenine Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, ZASİAD Başkanı Hüseyin Kaplan, yönetim kurulu üyeleri Sedat Coşkun, Şenol Çobanoğlu, Yusuf Ziya Kurt, Ali Akkaş, Adnan Şimşek, Süleyman Dönmez, Coşkun Yılmaz ve İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Pala ile Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu katıldı.
    Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Faruk Kocacık,  törende yaptığı konuşmada Üniversitenin 40 Bin öğrenciye ulaştığını personel ile bu sayının 44 Bin civarında olduğunu söyledi.
   Eğitim konusunda hayırseverlerin yardımlarının öneminden bahseden Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Zara ilçemizde hem devletimiz hem de hayırseverlerimiz güzel çalışmalar yaptı. Bu ikisi bir arada olunca çok daha kaliteli ve güzel işler ortaya çıkıyor. Umuyorum Zara’da sizlerin öncülüğünde yapılan bu güzel bağış örnek teşkil eder. Diğer işadamlarımızda bu şekilde destek olurlar” şeklinde konuştu.
   ZASİAD Başkanı Hüseyin Kaplan ise okulun Zara’ya hayırlı olmasını temenni ederek, “Bu tür çalışmalar sayesinde ilçelerimiz ve ilimiz hak ettiği konuma gelir. Hepimizin taşın altına elini koyması gerekir” dedi.
    Konuşmaların ardından Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Binasının, Cumhuriyet Üniversitesi’ne devir protokolü  Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve ZASİAD Başkanı Hüseyin Kaplan tarafından imzalandı. İmza töreninin ardından ZASİAD Başkanı Hüseyin Kaplan, Rektör Prof. Dr. Kocacık’a temsili  okul tapusunu verdi.

06

Aralık

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B