Haberler

  • 05 Aralık 2012

KİŞİSEL VE PROFESYONEL BAŞARI SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Türkiye Öğrenci Konseyi ve Müsiad Genç Girişimcilik Topluluğu tarafından Cumhuriyet Üniversitesi’nde ‘Kişisel ve Profesyonel Başarı semineri düzenlendi.

Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör İletişim Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, Müsiad yetkilileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

“Kişisel ve Profesyonel Başarı” seminerinde konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerinin yaşadığı sorunları, Öğrenci Konseyi ile çözüm üreterek en aza indirmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Bize yöneltilen her türlü öneriyi hemen hemen karşıladık. Ulaşım konusunda biraz sorunumuz var. Beş altı defa konsey başkanımız, belediye başkanımız, dernek başkanlarımız ile toplantılar yaptık. Sorunları, aksayan yönleri derleyip düzenlemeye çalışıyoruz. Yemekhane, yurt ve diğer bizzat yerleri ziyaret ederek problemleri asgariye indirmeye çalışıyoruz. Sizde bize önerileriniz ve yapıcı kazanımlarınızla yardımcı olursanız mutlu oluruz” dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Zübeyir Karakaya programda yaptığı konuşmada, üniversitelerde bütünleme sınavı hakkının getirilmesini Türkiye Öğrenci Konseyi Eğitim Sorumlusu sıfatıyla mutlu sona ulaştırdıklarını belirterek, “1.8 sıkıntısı, Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık’ın destekleriyle kaldırıldı. Biz bu konularda ve diğer konularda bütün taleplerimizi olumlu karşılayan, bizlerle devamlı görüşen Sayın Rektörümüze ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Genç Müsiad Üniversiteler Topluluğu Başkanı Burak Kuruçay ise çalışma ve faaliyetlerden bahsederek programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık, Kişisel ve Profesyonel Başarı Uzmanı Nuray Yılmaz ve Öğrenci Konseyi Başkanı Zübeyir Karakaya’ya katkılarından dolayı plaket verdi.

Kişisel ve Profesyonel Başarı Uzmanı Nuray Yılmaz, küçük eylemlerde bulunanların eksi değerler kazandığını söyleyerek, “Yaşamda sadece insanın bir davranışı yapmadan önce sorgulayan tek canlı. Bir davranışı gerçekleştirmeden önce sonucunu düşünen tek canlı insan’dır. Peki, biz bu ifadeyle hayatımızda bir eylemi gerçekleştirmeden önce bu bana artı değer mi kazandıracak, eksi değer mi kazandıracak kısmını düşünmüş olsak, bizi başarıya doğru en büyük adımlardan atmamıza yardımcı olmaz mı?” şeklinde konuştu.

05

Aralık

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B