Haberler

  • 04 Aralık 2012

HAFİK’TE OKULLAR BÖLGESİNE 1000 ADET ÇAM FİDANI DİKİLDİ

Hafik Belediyesi ve Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu işbirliği ile Hafik okullar bölgesinde 1000 adet çam fidanı toprakla buluşturuldu.

Oluşturulan Orman’a geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Hafik Kamer Örnek MYO öğrencisi Oğuzhan Bayar’ın adı verilecek.

Fidan dikim törenine Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Hafik Belediye Başkanı Dr. Zeki Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. N. Yaşar Aşıkoğlu, Hafik Kamer Örnek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum, Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Baktır, öğretim görevlileri ve idareciler ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Hafik’te okullar bölgesiyle birlikte, Kamer Örnek Meslek Yüksek Okulu yeni binası etrafına dikilen fidanları Rektör Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Yılmaz, Belediye Başkanı Aydın, öğrencilerle birlikte toprakla buluşturdu.

Fidan dikim töreninde konuşan Rektör Kocacık, Belediye Başkanı Aydın’a girişimlerinden dolayı teşekkür ederek, “Yüksekokulumuzun böyle bir orman içinde olması geleceği de en güzel bir biçimde planlamak anlamına geliyor. Esasen güzel olan da öğrencilerin bu işe sahip çıkması. Güzel bir orman oluşturuyoruz. Geleceği hazırlıyoruz. İnşallah gelecekte bu başladığımız ormanlık alanı görmek kısmet olur. Bugünün diğer anlamlı bir özelliği, geçen yıl bir trafik kazasında kaybettiğimiz öğrencimizin adının verilecek olmasıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Zeki Aydın, “Sayın Rektörümüzün de önderliğiyle 800 dönümde yapılacak olan ağaçlandırma kampanyasını başlattık. Sayın Rektörümüzün önerileriyle bunu daha da ileriye götüreceğiz. Kamer Örnek Meslek Yüksekokulunun etrafını adeta ormana çevireceğiz.” dedi.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum da konuşmalarında  “Dikilen fidanlarla hem başarılı öğrencimiz Oğuzhan Bayar’ın adını yaşatmış olacağız, hem de Hafik’te Hafikliler adına güzel bir yeşil alan oluşturmuş olacağız.” dedi.

fotoğraflar için tıklayınız

https://plus.google.com/photos/117863656274281011026/albums/5818109760379573761?authkey=CJj5h4729pmERA

04

Aralık

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B