• 30 Kasım 2012

TÜMSİAD’DAN, REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Sivas Şube Başkanı avukat Murat Şahin ve yönetimi, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TÜMSİAD Sivas Şube Başkanı avukat Murat Şahin, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kocacık’a, çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas için çok önemli biri kurumumuzdur. Üniversitemizin gelişmesi şehrimizin kalkınması anlamına gelir. Sivas -sanayi işbirliği konusunda da biz TÜMSİAD olarak elimizden ne geliyorsa her türlü desteğe hazırız. Rektörümüze ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, şehir ile Üniversite işbirliğinin artması ve güzel işler ortaya konulması yönünde bir takım çalışmalar başlatıldığını ifade ederek, “Bu konuda tüm kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde olmayı hedefliyoruz” dedi.

Kasım