• 27 Kasım 2012

ÖĞRETMENLER GÜNÜ ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği işbirliği ile Öğretmenler Günü Şiir ve Müzik Dinletisi programı düzenlendi.

Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okay Bulut, Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Sabiha Serin, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda bir konuşma yapan Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Sabiha Serin, Dernekleri hakkında bilgiler vererek, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk bir sözünde “Memleketimizi toplumumuzu gerçek hedefe, gerçek mutluluğa ulaştırmak için iki orduya ihtiyaç vardır. Biri vatanın hayatını kurtaran asker ordusu, diğeri memleketin geleceğini yoğuran irfan ordusudur. Bu iki ordunun her ikisi de kıymetlidir, yücedir” demiştir. Atatürk ve bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Öğretmenler Günü Şiir ve Müzik Dinletisi programı müzik dinletisi ve okunan şiirlerle sona erdi.

Kasım