Haberler

  • 27 Kasım 2012

2012-2013 SEZONU FUTBOL 2. LİGİ GRUP MAÇLARI BAŞLADI

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2012-2013 sezonu Futbol 2. Ligi grup maçları Cumhuriyet Üniversitesi’nde başladı.

Futbol 2. Ligi grup maçları açılış programına Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu temsilcisi Hasan İnan, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil, öğretim üyeleri, sporcular ve öğrenciler katıldı.

BESYO Kapalı Spor Salonunda düzenlenen açılış programında konuşma yapan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu temsilcisi Hasan İnan, Üniversite Spor Federasyonunun bu yılki ilk etkinliğini Cumhuriyet Üniversitesi’nde gerçekleştirdiğini belirterek, “Federasyonumuz üniversite öğrencilerimizin ders dışında sporla uğraşmaları ve beden ve ruh sağlıkları yerinde bireyler olmaları konusunda faaliyetler yürütüyor. Bu anlamda Cumhuriyet Üniversite’mizde 2012-2013 sezonu Futbol 2. Ligi grup maçları oynanacak. Bu konuda bizlere destek olan Rektörümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, “Bu müsabakalarda kazananın kim olduğu önemli değil. Önemli olan böylesine önemli bir organizasyonda yer almaktır. Atatürk’ün dediği sporcularımızın zeki, çevik ve ahlaklı olmaları da önemlidir. Tüm takımlarımıza oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından turnuvaya katılan sporculara Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

2012-2013 sezonu Futbol 2. Ligi grup müsabakalarında ilk maçta Cumhuriyet Üniversitesi, Bozok Üniversitesini 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Grupta Cumhuriyet Üniversitesi, Bozok Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Melikşah Üniversitesi ve Nevşehir Üniversitesinin futbol takımları yer alırken turnuva 1 Kasım 2012 Cumartesi günü sona erecek.

27

Kasım

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B