• 27 Kasım 2012

REKTÖR KOCACIK, ZİYARETLERDE BULUNDU

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Merih Dinçer, İdare Mahkemesi Başkanı Yusuf Güney ve Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Taş’ı makamlarında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'ında katıldığı ziyaretlerde Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, ilk olarak Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Merih Dinçer'i ziyaret etti.

Başkan Dinçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Üniversite yeni yönetiminin Sivas için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ise Başkan Dinçer'in kendilerine zaman ayırmasından dolayı teşekkür etti.

İDARE MAHKEMESİ BAŞKANI'NA ZİYARET

Daha sonra İdare Mahkemesi Başkanı Yusuf Güney'i ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Başkanımızla şehir ve Üniversite ile ilgili ortak konularda görüşmek istiyoruz. Bize zaman ayırdığı için nezaketinden dolayı Başkan'a teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Güney’de, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yardımcılarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ardından Vergi Dairesi Başkanı Ceylan Cansu'yu da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

JANDARMA ALAY KOMUTANI TAŞ'A ZİYARET

Rektör Prof. Dr. Kocacık'ın son olarak Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Taş’ı makamında ziyaret etti.

Bir süre görüştükten sonra Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yardımcıları, Jandarma Alay Komutanlığı'nın şeref defterini imzaladı.

Kasım