• 26 Kasım 2012

ÖĞRENCİLERİMİZDEN, YAĞLIBOYA SERGİSİ

Cumhuriyet  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği 3. sınıf öğrencilerinin hazırladığı yağlıboya resim sergisinin açılışını yaptı.

Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde düzenlenen serginin açılışına Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ercan Şahbudak, Okutman Mustafa Diğler, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hüseyin Sarı ile açılışını yaptığı sergide konuşan Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, “Öğrencilerimizin düzenlediği bu serginin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Umarım ileri de daha güzel sergilerin açılmasına vesile olur. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi. Okutman Mustafa Diğler,  sergi hakkında bilgi vererek 15 öğrencinin yaptığı 45 eserin Cuma gününe kadar açık kalacağını belirtti.

Kasım