Haberler

  • 25 Kasım 2012

REKTÖRÜMÜZ, ÖĞRETMENLER İLE DİŞ HEKİMLERİNİN PROGRAMLARINA KATILDI

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu ile Kızılırmak İlköğretim Okulu Okul Aile Birlikleri tarafından üniversite Sosyal Tesislerinde "Öğretmenler Günü" nedeniyle düzenlenen akşam yemeğine katıldı. 
Yemekte konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, Öğretmenler Gününü kutlayarak "Eğitimciler aslında en kahraman neferlerdir. Biz artık değişen koşullara ayak uydurmakta da en yetkili kişiler olmalıyız" dedi.
Rektör Prof. Dr. Kocacık, Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Çıldır ile birlikte emekli olan öğretmenlere plaket takdim etti.
Yemeğe Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ın yanı sıra Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Okul Müdüresi Asuman Bozbıyık, Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Çıldır, Kolej ve Kızılırmak İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği yöneticileri katıldı.
-DİŞ HEKİMLERİ BALOSU- 
Rektör Kocacık, Öğretmenler Günü programının ardından TSO'da düzenlenen Diş Hekimleri Balosu'na katıldı.
Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğrenci Kulübü tarafından Diş Hekimleri Günü nedeniyle düzenlenen Diş Hekimleri Balosu'na Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Diş Hekimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Özdemir, diş hekimleri ve öğrenciler katıldı. 
Rektör Kocacık, baloda yaptığı konuşmada "Diş sağlığı hakikaten hiç önemsenmeyen bir konu. Küçük yaşta alışkanlığın başlaması lazım. Aile okul çerçevesinde gelişmesi lazım ama bu konuda biraz eksiğimiz var. Umuyorum gelecekte başvuru sayıları azalır ama sizin öneminiz artar. Mesleki dayanışmanın bu tür etkinliklerle artması dileğimle hepinize iyi eğlenceler diliyorum" ifadelerini kullandı.
Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özdemir ise Öğretmenler Günü ve Diş Hekimleri Günü'nü kutladı.
Konuşmaların ardından Diş Hekimleri müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi.

fotoğraflar için tıklayınız

https://plus.google.com/photos/117863656274281011026/albums/5814743560981954993?authkey=CKTz58Lkx--wOQ

25

Kasım

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B