Haberler

  • 25 Kasım 2012

REKTÖRÜMÜZ, AÇILIŞLARA KATILDI

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Makine Mühendisleri Odası Sivas İl Temsilciliklerinin yeni hizmet binalarının açılış törenine katıldı. 
 
AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILIŞI
Yeni hizmet binası tamamlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışına Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Milletvekilleri Ali Turan, Hilmi Bilgin, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Başsavcı Hasan Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, il protokolü ile vatandaşlar katıldı.
Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışında konuşan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, en büyük zenginliğin sağlık olduğunu, bu anlamda bugün çok önemli bir tesisin Sivas'a kazandırıldığını söyleyerek, "Kamu hastaneleri tek çatı altında toplanarak sağlık reformunun önemli adımlarından biri de sağlanmış olacak" dedi. 
Konuşmanın ardından Bakan Yılmaz ve il protokolü merkezin açılışını gerçekleştirdi. 
MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI AÇILIŞI
Makine Mühendisleri Odası Sivas İl Temsilciliği yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.
Açılışa Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, MMO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Yener, Kayseri Şube Başkanı Hakan Özcan, Sivas İl Temsilcisi Mustafa Erdabak, Tüdemsaş Genel Müdürü Yıldırım Koçarslan ile çok sayıda makine mühendisi katıldı.
Programda konuşan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yeni hizmet binasının Sivas'a hayırlı uğurlu olmasını diledi. Ardından bina okunan dualarla açıldı.
Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kocacık ise "Üniversitemizde Makine Mühendisliği bölümü var. Orada arkadaşlarımızla sık sık görüşüyoruz. Sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmak sinerji yaratmak ve bu dayanışma ile güzel ürünler ortaya koymak artık günümüzde kaçınılmaz. Ekonomi bilgiye dayanıyor. Bilgi, bilgili insan gücüne dayanıyor. Bilgili insanda makineyi teknolojiyi iyi kullanan insan olmayı gerektiriyor. O halde macera aramamıza gerek yok. Sahip olduğumuz güzel imkanları iyi kullanmak, kullanabilmeye çalışmak en doğru yoldur" şeklinde konuştu. 
MMO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Yener, Kayseri Şube Başkanı Hakan Özcan, Sivas İl Temsilcisi Mustafa Erdabak, Tüdemsaş Genel Müdürü Yıldırım Koçarslan'ın konuşmalarının ardından hizmet binasının açılışıyla program sona erdi.

Rektör Kocacık buradaki programın ardından CEM EVİ'inde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

fotoğraflar için tıklayınız

https://plus.google.com/photos/117863656274281011026/albums/5814742740130644881?authkey=CJ2PyYz_gIbTqQE

25

Kasım

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B