Haberler

  • 23 Kasım 2012

ÜNİVERSİTEMİZDE ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL PANEL DÜZENLENDİ

Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından Öğretmenler Günü nedeniyle “21.Yüzyılda Öğretmen Olmak” konulu panel düzenlendi.

Kültür Merkezinde düzenlenen panele Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Tuncay Dilci, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Çetin Özdemir, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Tuncay Dilci, "Bu günü Öğretmenlik mesleğinin senelerce kutlanan bir günü olarak ya da öğretmenlik mesleğinin sorunlarının anıldığı bir gün olmaktan öte, öğretmenlik mesleğine nasıl bakılmalı ve çağın öğretmeni kendisini nasıl geliştirmeli gibi konulardaki sorumluluk bilinciyle bu paneli düzenlemiş bulunuyoruz. Bu anlamda dünyadaki gelişmelerin, küresel dünyada oluşan değişimlerin öğretmenlik mesleğine yüklemiş olduğu misyonu göz önünde bulundurarak öğretmenlik mesleğinin yeni yüzünün nasıl olması gerektiği hususunda bazı düşünceleri sizlerle paylaşmak istedik" dedi.

Konuşmanın ardından Öğretim Üyeleri ve öğrenciler tarafından mini konser düzenlendi.

Konserin ardından panel başkanlığını Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hakkı Kızıloluk'un yaptığı panele geçildi.

Panelde Yrd. Doç. Dr. Tuncay Dilci “21.Yüzyılda Öğretmen Olmak”, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Canan Koç “Yeni Öğrenme Öğretme Yaklaşımlarına Göre Öğretmen Rolleri”, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Soner Doğan “Öğretmenlerin Sınıf İçi Yönetsel Rolleri”, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Çetin Özdemir ise “Sivas İlinde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetlerinin Değerlendirilmesi” konularında sunum yaptı.

Program sonunda "Öğretmenler Günü" münasebetiyle yaş pasta kesildi.

23

Kasım

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B