• 23 Kasım 2012

ÜNİVERSİTEMİZ KOLEJİNDE, DİŞ TARAMASI YAPILDI

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler yapan Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu öğrencilerine ağız ve diş sağlığı taraması yaptı.

Okul konferans salonunda yapılan programa Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Kerem Akpınar, Okul Müdüresi Asuman Bozbıyık, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda, Klinik Diş Hekimliği Bilimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Arife Kapdan öğrencilere diş sağlığı, diş fırçalama teknikleri, diş bakımı, dişlerin temizliği gibi ağız ve diş sağlığı konusunda bilgiler vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Yrd. Doç. Kapdan, Dekan Prof. Dr. Özdemir, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Akpınar, Okul Müdürü Bozbıyık ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri program sonunda öğrencilere diş fırçası ve macunu hediye etti.

Kasım

2012