• 17 Nisan 2010

Ağaç Dikme Etkinliği

Üniversitemiz   İlahiyat   Fakültesi,  Reşat   Şemsettin   Sirer   İlköğretim  Okulu  ve  Tema  Vakfı  Sivas  Temsilciliği   işbirliği   ile Üniversitemiz  İlahiyat  Fakültesi   çevresinde  Ağaç  Dikme   Töreni  gerçekleştirilerek  250  adet   fidan   toprakla  buluşturuldu.  Törene Üniversitemiz   Rektörü   Prof. Dr.  İlyas  Dökmetaş,  İlköğretim  Okulu  öğretmenleri,  öğrenciler  ve  veliler   katıldı.  Fidan  dikim  töreninin  ardından  İlahiyat  Fakültesi  kantininde  bir  program  düzenlendi.  İlahiyat  Fakültesi  Dekan  yardımcısı  Prof. Dr. Metin  Bozkuş,  Tema  Vakfı Sivas  Temsilcisi  Emine  Yünücü  ve  İlköğretim  Okul  Müdürü  Kadir  Coşkun’un  katıldığı  programa,  öğrenciler  tarafından  ağaç  ve  çevre konularında   hazırlanan   konuşmalara   yer   verildi.  Şiirlerin  de  okunduğu  programda,  İlahiyat  Fakültesi  Dekanlığı  tarafından  Kutlu Doğum  Haftası  anısına  öğrencilere, 500  kitap  hediye  edildi  ve  ikramda   bulunuldu.

Nisan

2010