• 23 Kasım 2012

REKTÖRÜMÜZ KOCACIK, SOHBET AKŞAMLARI PROGRAMINA KATILDI

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Eğitim Derneği (SEDER) tarafından düzenlenen “Sohbet Akşamları” toplantısına katıldı.

Abdi Ağa Konağı’nda gerçekleştirilen programa Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör yardımcısı Prof Dr. Hüseyin Yılmaz, SEDER Başkanı Mustafa Çimen ile dernek üyeleri katıldı.

Programda “Sivil Toplum ve Üniversite” konulu konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Kocacık, üniversitenin gelecekle ilgili vizyonu konusunda dernek üyelerini bilgilendirerek, şehirle üniversite arasında kurulacak iletişim köprülerinin öneminden bahsetti.

Program sonunda SEDER Başkanı Mustafa Çimen, Rektör Prof. Dr. Kocacık’a plaket takdim ederek, katılımlarından ötürü kendisine teşekkür etti.

Kasım