• 22 Kasım 2012

GÖLOVA İLÇE HEYETİ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Gölova Kaymakamı Ömer Faruk Fidan, Gölova  Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya, Sivas il Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'ında bulunduğu ziyarette Kaymakam Fidan ve Belediye Başkanı Yenidünya Gölova ilçesi hakkında Rektör Kocacık'a bilgi verdi.

Rektör Kocacık ve yönetimini tebrik ederek başarılar dileyen Kaymakam Fidan,  Kaymakamlık görevine yeni başladığını ifade ederek ziyaret amaçlarının Rektör Kocacık ve yönetim ile tanışmak olduğunu belirtti.

Gölova Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya ise Rektör Kocacık'a başarılar diledi. Başkan Yenidünya " İlçemize yüksekokul açılması konusunda  sizlerden yardım bekliyoruz. İlçemize yüksekokul açılırsa çok memnun kalırız. İlçemiz Sivas'ın en güzel ilçelerinden birisi. Doğu Karadeniz bölgesinde yer almakta. Tekrar görevinizin hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Rektör Kocacık ise  Gölova heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, " İnşallah bizde kendilerine kısa sürede iadeyi ziyarette bulunuruz. Kendilerini zaten tanıyoruz. Göreve yeni başlayan Kaymakam'ımızla tanıştık görevinde başarılar diliyoruz. İnşallah ziyaretimizde de karşılıklı işbirliğini arttırmayı geliştirmeyi,  neler yapabileceğimizi konuşmayı planlıyoruz. Hayırlı işlere vesile olmayı diliyoruz. Tekrar teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kasım