• 20 Kasım 2012

İTÜ ESKİ REKTÖR, ŞAHİN ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) eski rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret etti.

"Dünya Coğrafi Bilgi Sistemleri Günü Etkinliği"ne katılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi’ne gelen İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) eski rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, Rektör Prof. Dr. Kocacık ile bir süre görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

Prof. Dr. Şahin’in ziyaretine Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Sivas Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Acar, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk ve Geomatik Bölümü öğretim üyeleri de katıldı.

Ziyaret sonrasında Rektör Prof. Dr. Kocacık, Prof. Dr. Şahin’e plaket takdim etti.

Kasım