• 20 Kasım 2012

GSF'DE PHOTOSHOP SEMİNERİ VERİLDİ

Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Photoshop Semineri düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Muzaffer Sarısözen Konferans Salonu'nda Cumhuriyet Üniversitesi ve Özel Bemar Kariyer Okulları işbirliğiyle düzenlenen Adobe Digital Yayıncılık Seminerine Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İlknur Okatan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Piyano dinletisinin ardından başlayan seminerde Adobe Akdeniz Ülkeleri Dijital  Medya Çözüm Danışmanı Barış Özcan; Adobe programları ve Photoshop teknikleri, pratik fotoğraf kesip yerleştirme ve fotoğraf üzerinde oynama ve değiştirme teknikleri konusunda eğitim verdi.

Photoshop'un sadece fotoğraf üzerinde değil artık video üzerinde de oynama yapabildiğini söyleyen Özcan, photoshop ile animasyon ve tv reklamlarının bile artık yapılabildiğini dile getirerek, “Hayal gücü yüksek insanların photoshop programı ile dilediği kadar iş yapabilir” dedi.

Seminerde Özcan, sabit fotoğrafları hareketli hale getirerek öğrencilere kısa bir gösteri yaptı.

Kasım