Haberler

  • 19 Kasım 2012

AFGAN BÜYÜKELÇİSİ AMANULLAH JAYHOON, ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Afganistan Büyükelçisi Amanullah Jayhoon, Cumhuriyet Üniversitesi'ni ziyaret etti.  

Sivas Polis Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören Afgan Polisleri ziyaret için Sivas'a gelen ve Rektör Vekili Prof. Dr. Okay Bulut, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul ve Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz tarafından karşılanan Afganistan Büyükelçisi Amanullah Jayhoon, 2. Katip Shafigullah Erkil ve Askeri Ateşe M. Zaheer Nazari Cumhuriyet Üniversitesi hakkında bilgi aldı.

Büyükelçi Jayhoon ziyarette, Cumhuriyet Üniversitesi'nin Afgan öğrencilere daha fazla kontenjan açılması temenni ederek, mevcut Afgan öğrencilerin burs ve barınma olanakları konusunda çeşitli taleplerde bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, dost ülke Afganistan’ın Büyükelçisi Jayhoon ve diğer yetkililerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Afgan öğrencileri burada ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Sizlerin bu sıcak mesajları bizim sizlerle olan ilişkilerimizi daha da geliştirecektir. Amacımız hem sizin hem bizim gençlerimize daha nitelikli ve daha donanımlı eğitim verebilmektir" dedi.

Konuşmaların ardından Büyükelçi  Jayhoon, Rektör Vekili Prof. Dr. Okay Bulut'a günün anısına plaket verdi. Rektör Vekili Prof. Dr. Bulut ise Büyükelçi Jayhoon'a Sivas hatırası kalemlik hediye etti.

fotoğraflar için tıklayınız

https://plus.google.com/photos/117863656274281011026/albums/5812552065171627041?authkey=CO_cwoiDs_KWFQ

19

Kasım

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B