• 19 Kasım 2012

SİVAS GÜNLERİ SONA ERDİ

İstanbul Feshane’de düzenlenen 3. Sivas Günleri sona erdi.

Sivas Platformu’nun düzenlediği ve 3 gün süren Sivas Günleri programında  Yüzbinlerce Sivaslı, Cumhuriyet Üniversitesi standını ziyaret ederek hem bilgi aldı hem de diş kontrolü, kan testi, tansiyon ve şeker ölçümü yaptırdı.

Öğrencilerin yaptığı resimleri, ebru sanatı ve canlı müzik performansları yoğun ilgi görürken, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Porf. Dr. Faruk Kocacık, standı ziyaret eden Sivaslılara üniversite hakkında bilgiler verdi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, Feshane içerisinde kurulan diğer stantları ziyaret etti.

Tanıtım günlerinde, Sivas Kültürü ve Sivas Tarihi ile Eserleri adlı iki Panel düzenlendi.

Abdurrahman Şen ile Öğretim Görevlisi Mehmet Yalçın Yılmaz’ın konuşmacı olduğu Sivas Kültürü panelinde Oturum Başkanlığını Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık yaparken, Prof. Dr. Adnan Mahiroğulları ve Doç Dr. Erdal Eser’in konuşmacı olduğu Sivas Tarihi ile Eserleri panelinin oturum başkanlığını ise eski Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş yaptı.

fotoğraflar için tıklayınız

Kasım