Haberler

  • 17 Kasım 2012

ÜNİVERSİTEMİZE, YOĞUN İLGİ

Sivas Platformunun organize ettiği 3. Geleneksel Sivas Günleri'nde, Cumhuriyet Üniversitemizin standı yoğun ilgi gördü.

İstanbul Feshane’de düzenlenen ve açılışını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve Ali, Turan, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sancaktepe Belediye Başkanı ve Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem ve STSO Başkanı Osman Yıldırım’ın yaptığı Sivas Günleri'nde standımıza gurbette yaşayan Sivaslılar yoğun ilgi gösterdi.

İlk gün 550 Bin kişinin ziyaret ettiği Sivas Günleri'nde, Cumhuriyet Üniversitemizin standında öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu resim ve el sanatları sergisi ile ebruların yapıldığı bölüm çok sayıda vatandaş tarafından ziyaret edildi. Diş Hekimliği bölümünün açtığı stand da diş taraması yaptıran Sivaslılar, hastane bölümünde ise şeker ve tansiyon ölçümü yaptırdı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'te üniversitemiz standında tansiyon ve şeker ölçümü yaptırdı.

Standımızı ziyaret edenlere üniversitemiz hakkında bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık, standı ziyaret eden Sancaktepe Belediye Başkanı ve Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem'e yapmış olduğu güzel çalışma ve hizmetlerinden ötürü plaket takdim etti.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'te, üniversitemizin standında Rektörümüz Kocacık ile sohbet etti.

3. Geleneksel Sivas Günleri yarın sona erecek.

fotoğraflar için tıklayınız

https://plus.google.com/photos/117863656274281011026/albums/5811757057423578929?authkey=CIK0mM_RiJGlWw

17

Kasım

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B