Haberler

  • 11 Kasım 2012

REKTÖR KOCACIK'IN İLÇE GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, hafta sonu Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu ile Gemerek Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Şarkışla’da, Kaymakam Davut Gül, Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Metin Erol tarafından karşılanan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve yönetimi ilçe ve Yüksekokulda  incelemelerde bulundu.

Kaymakam Gül ve Belediye Başkanı Gültekin, Üniversitenin ilçe için öneminden bahsederek  Yüksekokulun geliştirilmesini Kocacık’tan talep ettiler.  Ziyaret ilçede açılması planlanan ve inşaat çalışmalarına başlanan 4 yıllık Yüksekokul binasının incelenmesi ile son buldu.

GEMEREK MYO ZİYARETİ

Gemerek ilçesinde Rektör Kocacık, Kaymakam Yusuf Özbey, Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kasım Özgen, öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Rektör Kocacık, Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey ve Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya’dan ilçe hakkında bilgiler aldı. Rektör Kocacık, Kaymakam Özbey ve Belediye Başkanı Sağırkaya'ya  desteklerinden  dolayı  plaket takdim etti.

Daha sonra Rektör Kocacık ve beraberindekiler Yüksekokula geçerek eksikleri yerinde tespit etti. Gemerek Belediyesi'ne bağlı Balık çiftliğini de gezen Rektör Kocacık’ın ziyaretleri Sızır Şelalesiyle son buldu.

Şarkışla Aşık Veysel ve Gemerek MYO ziyaretlerine  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. N. Yaşar Aşıkoğlu, Yıldızeli MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Baktır, Bilgi İşlem Daire Başkanı Murat Bozbıyık'ta katıldı.

fotoğraflar için tıklayınız

https://plus.google.com/photos/117863656274281011026/albums/5809861409691846369?authkey=CMXCt7j4x675UA

 

 

 

 

 

 

 

 

11

Kasım

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B