Haberler

  • 08 Kasım 2012

HASTANE İLE REKTÖR VE YÖNETİMİ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği personeli ile Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve yönetimi akşam yemeğinde bir araya geldi.

Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Okay Bulut, Başhekim Prof. Dr. Ferhan Candan, Genel Sekreter Prof. Dr. N.Yaşar Aşıkoğlu, Rektör Danışmanları, başhekim yardımcıları, hastane yönetimi ile çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Yemekte konuşan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, “Böyle bir yemeği tüm üniversite genelinde düşündük ama çok kalabalığız. O bakımdan parça parça yapmak herhalde daha sağlıklı olur. Biz bir aileyiz. Ailenin parçaları arasından ayrı gayrı olmaz. Öncelikli işimiz hastanedir. Önce insan demiştim. Kaynaşmanın devamı gelmesi dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ferhan Candan ise “Hastaneyi bir an önce daha iyi konuma getirmek için çalışacağız. Ben ve ekip arkadaşlarım ben hepinize bu akşamki yemeğe katıldığınız için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Hastane Müdürü Rahmiye Gültekin ise yaptığı konuşmada “Eski ve yeni personellerin bir arada olması hepimizi gururlandırıyor. Yeni bir kan ve güç. Eski çalışanlarımızdan güç yeni çalışanlarımızdan enerji alarak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

08

Kasım

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B