Haberler

  • 07 Kasım 2012

“KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN, TOPKAPI VE HAREM” KONFERANSI DÜZENLENDİ

Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Sosyal Etkinlikler Kulübü tarafından “Kanuni Sultan Süleyman, Topkapı ve Harem” adlı konferans düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Araştırmacı Yazar Talha Uğurluel'in  konuşmacı olarak katıldığı konferansa Rektör Vekili Prof. Dr. Okay Bulut, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Bozkuş, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Bozkuş, programda emeği geçenlere teşekkür ederek, "Üniversitemizdeki öğrencilerimize sadece eğitim verilmediği sosyal etkinliklerinde önemli bir yer tuttuğu konusunda bir uyarıda bulunmak istiyorum ve bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

“Kanuni Sultan Süleyman, Topkapı ve Harem” konulu konuşmasına geçen Araştırmacı Yazar Talha Uğurluel, Kanuni Sultan Süleyman dedesi Fatih Sultan Mehmet'in alamadığı yerleri alma hayalini gerçekleştirme arzusundan bahsetti.

Osmanlı'yı konu alan film ve dizilere de gönderme de bulunan Uğurluel, bunları yapanların Osmanlı'yı film yapmak gibi bir derdi yok. Hollywood vari bir film yapıp prim elde edecek. Hollywood vari bir film yapacaksan git Roma filmi çek. Neden Osmanlı'yı çekiyorsun da yanlış tanıtıyorsun" dedi

07

Kasım

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B