Haberler

  • 06 Kasım 2012

ÜNİVERSİTEMİZ TFF İŞBİRLİĞİ İLE FUTBOL EĞİTİMİ VERİLECEK

Türkiye Futbol Federasyonu, Çocuk Futbolu alanında yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü çatısı altında bulunan Çocuk ve Okul Futbol Birimi, Kadın Futbolu Müdürlüğü ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında, 20 üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları, Eğitim Fakültelerine bağlı Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümleri ile Spor Bilimleri Fakültelerinde okuyan öğrencilerin katılımı ve öğretim kadrosunun desteği ile çocuklara futbol eğitimi verilmesi sağlanacak. Cumhuriyet Üniversitesi'nde de başlayacak olan çocuklara futbol eğitimi BESYO Öğretim Görevlisi Ali Tatar koordinatörlüğünde 8-9 Kasım 2012 tarihlerinde hayata geçirilecek. 

Projenin ilk etabında üniversite bünyesinden bir proje koordinatörünün seçeceği 20 kişilik stajyer grup, TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilecek 2 günlük kursa katılarak Grassroots Gönüllü Lider sertifikası alacak. Kursu tamamlayan üniversite öğrencileri, proje koordinatörü yönetiminde  çevre okullardan en az 10 kişilik gruplara haftada en az 1 gün futbol eğitimi verecek.

Eğitim alması hedeflenen grup ise, doğum tarihleri 2001-2004 aralığındaki kız ve erkek çocuklar ile kız lisesi öğrencileri. Cumhuriyet Üniversitesi'nde BESYO Öğretim Görevlisi Ali Tatar koordinatörlüğünde başlayacak olan eğitimlerin birincisi 8-9 Kasım 'da BESYO'da başlayacaktır.

Projeye katılan üniversiteler

ÜNİVERSİTE ADI

ÜNİVERSİTE ADI

Karadeniz Teknik Üniversitesi

Marmara Üniversitesi

19 Mayıs Üniversitesi

Sakarya Üniversitesi

Atatürk Üniversitesi

Kocaeli Üniversitesi

İnönü Üniversitesi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Cumhuriyet Üniversitesi

Pamukkale Üniversitesi

Dicle Üniversitesi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi

Gaziantep Üniversitesi

Celal Bayar Üniversitesi

İstanbul Üniversitesi

Adnan Menderes Üniversitesi

Mersin Üniversitesi

Balıkesir Üniversitesi

Çukurova Üniversitesi

18 Mart Üniversitesi

 

06

Kasım

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B