• 02 Kasım 2012

AĞAÇLANDIRMA ETKİNLİĞİ

Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı binası önünde öğrenciler ve öğretim elemanları  ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Masrafları 2011 – 2012 öğretim yılında mezun olan öğrenciler ve bölüm öğretim elemanları tarafından karşılanan ladin ve sarı çam ağaçlarının dikimi yapıldı.

Öğrencilerle birlikte ağaçlandırma ve yeşil alanlar oluşturulmasına katkıda bulunduklarını dile getiren Prof. Dr. Mustafa Hilmi Bulut, "Ağaçlandırma çalışmalarımız önümüzdeki dönemlerde de devam edecek. Bu konuda başta Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü olmak üzere ağaç dikilmesinde destek sağlayan Eğitim Fakültesi Dekanlığına, Müzik Bölümü öğrencilerine ve Müzik Bölümü öğretim elemanlarına teşekkür ederim" dedi.

Kasım