• 27 Ekim 2012

KOCACIK’TAN, BAYRAMLAŞMA SONRASI HASTA ZİYARETİ

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Kurban Bayramı münasebetiyle akademik-idari personel ile bayramlaştıktan sonra hastanede yatan hastaları ziyaret etti.

Sosyal Tesislerde düzenlenen bayramlaşma törenine Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, eşi Leman Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Yaşar Aşıkoğlu, fakülte dekanları, Rektör Danışmanları ile akademik ve idari personel katıldı.

Bayramlaşmanın ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, "Bayramların korunması ve yaşanması, hatırlatılması gerekiyor. Bayramlarla birlikte insanlar paylaşma, dayanışma birlikteliğin en güzel duygularını yaşayabiliyor. Bunu hiçbir zaman kaybetmemeyi dileyerek herkesin bayramını yürekten kutluyorum" şeklinde konuştu.

HASTALAR UNUTULMADI

Bayramlaşma töreninin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine geçen Rektör Kocacık, burada servislerde yatan hastaları ziyaret etti. Hasta ve hasta yakınları ile bir süre sohbet eden Rektör Kocacık, bayramlarını kutlayarak geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Fotoğraflar için tıklayınız

Ekim