• 23 Ekim 2012

REKTÖR KOCACIK'TAN, ALİM'E İADE-İ ZİYARET

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hazar Turan Alim'e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Okay Bulut'ta hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, üniversitede yaptıkları çalışmaları değerlendirerek, "Cumhuriyet Üniversitesi olarak kurumlarımızla olan işbirliğimizi arttırarak sürdürmek istiyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hazar Turan Alim, Yeni Adliye binası hakkında bilgiler vererek, "Yaklaşık 2 ay sonra yeni binamızda hizmet vermeye başlayacağız. Sivas'a yakışan güzel bir Adliye Sarayına kavuştuk" dedi.