• 19 Ekim 2012

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI ACUN REKTÖR KOCACIK'I ZİYARET ETTİ

Uluslararası katılımlı, 16. Ortaçağ - Türk Dönemi Kazıları ve Sanat Tarihi Araştırmaları Sempozyumuna katılmak üzere üniversitemize gelen Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Üniversitemiz ilk öğretim üyelerinden olan Prof. Dr. Hakkı Acun Rektör Kocacık'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Erkul'da bulundu.

Cumhuriyet Üniversitesi'nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Prof. Acun, üniversitemizin gelişmiş ve modern bir üniversite haline geldiğini söyledi. Prof. Acun Rektör Kocacık ve yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Kocacık ise Rektör Yardımcısı Acun'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ekim

2012