Haberler

  • 19 Ekim 2012

CÜ'YE ULUSLAR ARASI KONGRE’DEN 2 ÖDÜL

Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim üyeleri Doç. Dr. Mukadder Mollaoğlu ve Prof. Dr. Mansur Kayataş, Avrupa Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireleri Birliği, Avrupa Böbrek Hastalıkları Birliği Uluslararası Kongresi'nde Birincilik ve En İyi Makale ödülünü aldı. 

15-18 Eylül 2012'de Fransa Strasbourg'da yapılan 41'inci Avrupa Dializ ve Transplantasyon Hemşireleri Birliği, Avrupa Böbrek Hastalıkları Birliği Uluslararası Kongresi'ne katılan Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mukadder Mollaoğlu ve Araştırma ve Uygulama Hastanesi Nefroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mansur Kayataş burada sundukları "Diyaliz Hastalarına Uygulanan Evde Bakım Eğitim Programının Bakım Verici Yükü Üzerine Etkileri" adlı çalışmalarıyla birincilik ve En İyi Makale ödülünü aldı.

Nefroloji alanında çok sayıda hekim, hemşire, diyetisyen, sosyal çalışma uzmanı ve fizyoterapist gibi dünyanın birçok ülkesinde iki binin üzerinde kişinin katılımı ile gerçekleşen kongrede ödül alan Doç. Dr. Mukadder Mollaoğlu ve Prof. Dr. Mansur Kayataş, meslektaşları tarafından tebrik edildi.

19

Ekim

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B