Haberler

  • 18 Ekim 2012

TRAFİK KAZASINDA YAŞAMINI YİTİREN ŞİMŞEK ANISINA FİDAN DİKİLDİ

Geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi Hasan Şimşek anısına Kimya Kulübü tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi.

Fakülte bahçesinde gerçekleştirilen törene Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Kimya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan Hüseyin Durmazuçar, Hasan'ın Şimşek'in ailesi, sınıf arkadaşları ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, "Elim bir kaza sonrası vefat eden öğrencimiz Hasan Şimşek'e Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.  Arkadaşlarımız arkadaşlarını unutmama adına bir ağaç dikme kampanyası düzenledi. Kendisi için bir hatıra bölümü oluşturuyoruz. Bu ağaçlar yaşadığı sürece kardeşimizi unutmayacağız. Bundan sonraki nesillerde kaybedilen her bir insan ve canlı için onların anısını yaşatma adına böyle güzel çalışmalar yapacaklar" dedi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci de merhuma rahmet, ailesine başsağlığı dileyerek, "Hasan'ın hep birlikte hatırasını yaşatmak üzere fidan dikeceğiz. İnşallah beyinlerimizde ve gönüllerimizde ilelebet  hatırası yaşayacaktır" şeklinde konuştu.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan Hüseyin Durmazuçar ise öğrencilerin çalışmalarını desteklediğini belirterek, "Hasan'ı unutmadık, onun adına fidan diktik. Bu konuda öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz, Dekan Prof. Dr. Demirci, Hasan Şimşek'in anne ve babası,  hocaları, sınıf arkadaşları 33 adet fidan dikti.

 Fotoğraflar için tıklayınız

https://plus.google.com/photos/117863656274281011026/albums/5800659592990432705?authkey=CNKI6fii3f7HwAE

18

Ekim

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B