• 17 Ekim 2012

ULAŞ BELEDİYE BAŞKANI KOÇAK'TAN, REKTÖR KOCACIK'A ZİYARET

Ulaş Belediye Başkanı İsmail Koçak, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ulaş Belediye Başkanı İsmail Koçak, “Rektörümüze hayırlı olsun demek için geldik. Ayrıca Üniversitemizin Ulaş'ta yapacağı yatırımları konuşmak için geldik. Rektörümüze Ziraat Fakültesinin çekirdeğini Ulaş TİGEM'de kurabileceğimizi söyledik. İstediğimiz olur ve Tarım Bakanlığı burayı Üniversitemize tahsis ederse Ulaş'ımız yüksek okula sahip olur. Üniversitemizde bir alana sahip olur" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten ötürü Ulaş Belediye Başkanına teşekkür eden Rektör Kocacık, "Ulaş, merkeze en yakın ilçemiz. Orayı da en kısa sürede ziyaret edeceğiz. Taleplerinizi dikkate alacağız ve gittiğimiz de orada bizlerde duruma bakacağız. Üniversitemizin katkı sağlayacağı ve gelişmesine yönelik her konuda elimizden geleni yapacağız. Ulaş TİGEM ilgi alanımıza giriyor. Orayı Tarım Bakanlığının bize tahsis etmesini sağlayabilirsek ki bu konudaki görüşmelerimiz sürüyor. Orayla ilgili düşüncelerimiz, planlarımızda hayatiyet kazanacak. O zaman Başkanımızın istekleri daha kolay gerçekleşecek" dedi.