• 16 Ekim 2012

AA VE BİK'TEN, KOCACIK'A ZİYARET

Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun ile Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun, çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Üniversite'nin yapacağı çalışmalarda elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Özellikle bilimsel anlamda yapılan çalışmaların duyurulması konusunda her türlü işbirliğine hazırız. Rektörümüze de yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel ise Sivas'ta şubelerinin yeni açıldığını belirterek, Rektör Kocacık'a görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Kocacık, "Basınımızla iyi ilişkiler kurmak için çeşitli çalışmalarımız var. Bu konuda sizlerin destek olacağınızı söylemeniz bizleri mutlu etti. Ben de sizlere çalışmalarınız da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.