Haberler

  • 15 Ekim 2012

REKTÖR KOCACIK'A, 'SİVAS GÜNLERİN'E DAVET

Sivas Paltformu Üyeleri, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret ederek İstanbul Eyüp Feshane'de 3'üncüsü düzenlenecek olan Sivas Günleri programına davet etti.

16-17-18 Kasım 2012 tarihleri arasında Eyüp Feshane de düzenlenecek "3. Sivas Günleri" programına davet için Rektör Kocacık'ı ziyaret de Sivas Paltformu Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Yılmaz Kangal, Gönül Yıldız Bozkurt, Hasan Genç ve Bekir Çelik, Sivas'ın tanıtımına yönelik gerçekleştirilecek programda Cumhuriyet Üniversitesi'nin de yer alması gerektiğini söyledi.

Gönül Yıldız Bozkurt, Üniversite'nin sürdürdüğü çalışmaların halka indirilemediğini belirterek, "Sivas'a nasıl faydalı olabiliriz gibi pek çok konuda üniversite içerisinde bir Ar-Ge birimi olduğunu ve burada bir beyin gücü olduğunu insanların bilmeleri iyi olur. İlk Sivas Günleri programında 20-25 Bin civarında ziyaretçi olmuştu. 2'ncisinde ise turnikelerden giren kişi sayısı 150 bin'di. 3'üncü de zirve yapacağız. Sizlerden de destek bekliyoruz. Sizin yapacağınız çalışmaları orada sunmak bize gurur verir" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Kocacık, "Sivas'la ilgili her konuda bizim en çok ilgi duyduğumuz konudur. Bu organizasyonda bizde olmak isteriz. Orada Sivas'ın tanıtımına katkı sağlamak isteriz. Yatırım alanlarını, Sivas'la ilgili raporlarımızı projelerimizi sunmak isteriz. Bu açıdan bizim için güzel bir fırsat oldu. Nazik davetiniz içinde teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

15

Ekim

2012

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B