• 09 Nisan 2010

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, Üniversitemizde verilen Onur Yemeğine Katıldı

Açılış   ve   programlara   katılmak   üzere   Sivas'a   gelen   Ziraat   Bankası  Genel  Müdürü  Can  Akın  Çağlar , Ziraat  Bankasının  Üniversitemiz   personel   yemekhanesi  çok   amaçlı  salonunda , il  protokolü  ve  iş  adamlarına   verdiği   yemeğe  katıldı.  Yemeğe  Vali  Ali   Kolat,  Belediye  Başkanı  Doğan  Ürgüp,  Üniversitemiz   Rektörü   Prof. Dr. İlyas   Dökmetaş,  Ticaret  ve  Sanayi  Odası  Başkanı  Osman  Yıldırım,  Sivaslı   Vekiller,  iş  adamları,  Banka  Yöneticileri   ve  çok  sayıda  davetli  katıldı. Toplantıda   konuşan   Ziraat   Bankası  Genel  Müdürü  Sivaslı  Can  Akın  Çağlar,  dünyada   ve  Türkiye'de   yaşanan   ekonomik   krize   değinerek,  küresel   ekonomide  öncelikle  finansal  kriz   olarak  başlayan  olgunun  daha   sonra   psikolojik   kriz   şeklinde  bugünlere  kadar   geldiğini   belirtti.  Türk   ekonomisine  2009   yılına  bakıldığında   iç   ve   dış   talepte  ciddi   bir  daralma   yaşandığını   ifade   etti. Vali   Ali  Kolat   ise,  Ziraat   Bankası'nın elektronik   bankacılık  hizmetinde   dünyada  ilkler   arasında   yer  alan,  insansız   bankacılık   hizmetinin   Sivas'ta da  uygulanmasından  memnun  kaldıklarını   belirtti.  Türkiye'de  ikinci  olarak   Sivas'a  getirilen   hizmetin   yaygınlaşması  gerektiğini  ifade  eden  Kolat,  Çağlar ve  ekibine  teşekkür  etti.  Sivas  Ticaret  ve  Sanayi   Odası   Başkanı   Osman  Yıldırım  ise  yaptığı  konuşmasında,  Ziraat   Bankası   Genel Müdürü   Çağlar'a,  KOBİ'lere   Sivas’ta   sağladıkları   destekten  dolayı  teşekkür  belgesi   verdi.   Sivasspor   Kulübü   Basın   Sözcüsü  Fikret   Ünsal,  Çağlar'a,  üzerinde  adının   yazılı   olduğu   58  numaralı  Sivasspor   formasını   armağan   etti.

Nisan

2010